Jag vill gärna vara medlem och få rabatter, erbjudanden och nyhetsbrev från HH City Club och Scandlines Helsingborg-Helsingör.

M/S Museet for Søfart

Ta en selfie i en räddningsflotte, se vad som döljer sig i ett krispaket, spela på vattenbordet eller gå barnrundtur. Det danska höstlovet 10-16 oktober på M/S Museet for Søfart  är full av aktiviteter för barn och vuxna med barnasinnet kvar. Hoppa in flotten, låt vindmaskinen blåser genom ditt hår och få en känsla av livet till sjöss.

Häng med på barnundervisning och följ pojken Jens på hans första resa till sjöss! Under det danska höstlovet bjuder M/S Museet for Søfart på gratis barnundervisning. Temat för rundvisningarna är livet ombord på ett segelskepp år 1900 och barnen får följa skeppsgossen Jens på hans första resa till sjöss. Rundturerna pågår 10-18 oktober mellan 12.00-13.00.

Museets lyfter också deras nya utställning - STORM. Utställningen, som startar den 1 oktober, kommer in i stormen genom interaktiva upplevelser, intervjuer, målning, fotografi och riktiga storminspelningar. Iklädd ett par speciella glasögon, kan man uppleva en storm av värsta slag. 

Plats: Museet for Søfart ca 10 minuters gång från färjan
Tid: 10-18 oktober
Läs mer på: mfs.dk

< Tillbaka