Jag vill gärna vara medlem och få rabatter, erbjudanden och nyhetsbrev från HH City Club och Scandlines Helsingborg-Helsingör.

Jakten genom historien

Jakten genom hsitorien är ett kulturerbjudande och ett orienteringslopp för hela familjen. Olika mysterier som kombinerar familjsamhörigheten, fysisk aktivitet och kunskap, som kan upplevas på 15 platser.

I helsingör ska du hjälpa snälla Rime-Rikke med att finna bokstäver och tal som hon saknar för att kkomma in på Halfdans Rim-skola. Du ska kunna rimma i en timme helt utan att svimma! Rutten går runt Helsingörs krokade gator och hyggeliga bakgårdar där du löser uppgifter och stöttar finurliga figurer från Halfdan Rasmussens vidunderliga universum.

Helsingörs kulturinstitutioner - från Helsingörs Teater till Museet for Søfart - har gått samman för en rolig och spännande skattjakt i byens historiska centrum, med start och slut på Kulturhamnen. Där kommer det att finnas massor av aktiviteter hela dagen, så ta med familjen och få en härlig dag tillsammans!

Vid köp av biljet till jakten på Haldans Rim (oavsett om det är vuxna eller barn) får du gratis entré till Öresundsavkariet. Biljetten ska användas innan 2015.

Läs mer på jagtengennemhistorien.dk
Plats: Kronborgs kulturhamn ca 10 minuters gång från färjan
Tid: 8 maj

< Tillbaka