Jag vill gärna vara medlem och få rabatter, erbjudanden och nyhetsbrev från HH City Club och Scandlines Helsingborg-Helsingör.

Stäng

>

Din kod:Endast medlemmar

ÖPPETTIDER
Måndag - torsdag: kl. 10.00 - 17.30
Fredag: kl. 10.00 - 18.00
Lördag: kl. 10.00 -15.00
Söndag: stängt

0045 49 20 24 71

Femilet

Besök Femilet konceptbutik i Helsingör, där du hittar trendiga underkläder, badkläder och nattkläder. Samtliga produkter designas och konstrueras av Femilets utvecklingsavdelning i Danmark. Vi vill erbjuda underkläder som skapar välmående inifrån, med funktionalitet och perfekt passform som specialitet. Den perfekta passformen går hand i hand med snygg design, läckra spetsar och feminina detaljer – kort och gott, det är underkläder som får den moderna kvinnan att känna sig vacker och bekväm.

Med BH:ar från A-H och i många olika utföranden, kan vår välutbildade butikspersonal hjälpa dig att hitta en perfekt och unik BH. Personalen kommer också att bidra med en trygg miljö, och en god upplevelse.

Eftersom Groupe Chantelle äger Femilet kan vi erbjuda en mängd produkter från Chantelle. Kombinationen av Femilets kollektion och Chantelles sortiment ger oss ett bra urval av underkläder – allt för att tillgodose starka och självständiga kvinnor.

Femilet
10% rabatt

10% rabatt

Dansk designade underkläder

Visar du din kod så får du 10% rabatt på köpet!
Skriv ut eller spara erbjudandet i mobilen.

Se erbjudande