Jag vill gärna vara medlem och få rabatter, erbjudanden och nyhetsbrev från HH City Club och Scandlines Helsingborg-Helsingör.

Stäng

>

Din kod:Endast medlemmar

ÖPPETTIDER
Måndag: kl. 10.00 - 17.00
Tisdag - fredag: kl. 10.00 - 19.00
Lördag - söndag: kl. 10.00 - 17.00

0045 49 28 37 51

Kulturværftets Spisehus

På Kulturvarvets café Spisehuset kan du njuta av lunch, kaffe och kaka, eller en vällagad hamburgare med allt till. Caféet fungerar också som en bar och restaurang vid många konserter och föreställningar i närheten.

Bakom verksamheten står Nikolaj Rud Tobiassen som bland annat har drivit det fina caféet vid Nationalmuseet. Han har också varit chef hos stjärnkocken Nikolaj Kirk på Boltens Gård i Köpenhamn. Nu sätter Nikolaj modern dansk mat i centrum och erbjuder hälsosam och välsmakande mat baserad på lokala danska råvaror, så ofta som möjligt ekologiska. Allt efter säsong, så klart.

All mat görs från grunden, oavsett om det rör sig om majonnäs eller krispiga snacks i baren. Prova klassiker som Fish 'n' Chips på kolja med handskurna pommes frites eller läcker fisk på rågbröd. Ja, eller varför inte prova Sunday brunch buffé! Tänk på att du kan behöva boka om du vill äta en söndagsbrunch eller i anslutning till konsert och shop.

Kulturværftets Spisehus
10% rabatt

10% rabatt

Rabatt på alla flaskviner

Visar du din kod så får du 10% rabatt på flaskviner.
Skriv ut eller spara erbjudandet i mobilen.

Se erbjudande