Jag vill gärna vara medlem och få rabatter, erbjudanden och nyhetsbrev från HH City Club och Scandlines Helsingborg-Helsingör.

Stäng

>

Din kod:Endast medlemmar

ÖPPETTIDER
Måndag- torsdag: kl. 11.00 - 17.30
Fredag: kl. 11.00 - 18.00
Lördag: kl. 10.00 - 15.00

0045 49 25 17 97

Østens Perle

Hjärtligt välkommen till Østens Perle. Vi är ett dansk/indiskt par som driver en mysig butik i Helsingör. Vi handplockar alla våra varor i Indien och importerar dem själva.

Har du lust till at ge en annorlunda och exotisk gåva eller bara komma och titta och uppleva ”en annan värld” så kom till Østens Perle. Du är hjärtligt välkommen.

Idéen med Østens Perle är att vi strävar efter att kombinera det estetiska med det etiska och humana, så förutom att erbjuda vackra och unika handgjorda produkter av hösta kvalitet till exempel våra äkta rena parfymoljor och eteriska oljor som görs utan djurförsök och våra filtar och överkast garanterat inte är ett resultat av barnarbete. Mycket av våra förpackningar är gjorda av återvinns papper, kartong med mera.

Våra plastpåsar är miljövänliga. Vi strävar efter att skapa en mysig och avslappnade atmosfär med en tid för en oförpliktig informativ dialog om produkterna, nyfikna frågor eller resetips om Indien.

Østens Perle
10% rabatt

10% rabatt

10% rabatt på indisk konsthandverk

Medlemmer af HH City Club får 10% på sitt köp. Gäller ej redan rabatterade varor.

Se erbjudande