Jag vill gärna vara medlem och få rabatter, erbjudanden och nyhetsbrev från HH City Club och Scandlines Helsingborg-Helsingör.

Stäng

>

Din kod:Endast medlemmar

ÖPPETTIDER
Måndag - onsdag kl. 09.30 - 17.30
Torsdag kl. 09.30 - 18.00
Fredag kl. 09.30 - 19.00
Lördag kl. 09.00 - 16.00

0045 49 22 49 89

Prøvestenens Vinhandel

Prøvestenens Vinhandel är Helsingörs största privata vinhandel, med ett stort sortiment av vin från hela världen, utöver det kan du också finna ett stort och brett utbud av maltwhisky, rom och grappa. I butiken finner du också lakrits från Johan Bülow och ett varierat utvald av italienska specialiteter som pasta, pesto, oliver etc.

Vi hjälper också gärna till i samband med fester, bröllop och konformationer, så du är säker på att vinet passar gott till maten. Vi erbjuder dig en personlig service och vägledning för inköp av vin- och spritdrycker. Hellre för många flaskor än att det tar slut på festen, kan du tryggt köpa för mycket vin, eftersom du alltid kan returnera oöppnade flaskor.

Vi kan göra fina vingåvor, företagspresenter och julgåvor – kom och se butikens förslag eller kom med dina egna önskemål, så gör vi det åt dig. Kom ihåg att du kan köra direkt till (bak)dörren på gården.

Du kan anmäla dig till butikens nyhetsbrev på vin@provin.dk så får du nyhetsbrev om butikens händelser, såsom vinprovningar och gourmetkvällar med lokala partners.

Välkommen till Prøvestenens Vinhandel – det goda alternativet.

Claus Nissen
Vinhandlare

Generell information
Prøvestenens Vinhandel ligger i Prøvestens Centrum i Helsingör, som har Helsingörs bästa parkeringsmöjligheter. Claus Nissen har mer än 25 års erfarenhet av vinindustrin, och är väl utrustad för att betjäna sina kunder.

Prøvestenens Vinhandel
10 % rabatt

10 % rabatt

10% rabatt på vin

Medlemmar i HH City Club erbjuds 10% rabatt vid köp av vin i Prøvestenens Vinhandel.

Se erbjudande