Jag vill gärna vara medlem och få rabatter, erbjudanden och nyhetsbrev från HH City Club och Scandlines Helsingborg-Helsingör.

Stäng

>

Din kod:Endast medlemmar

ÖPPETTIDER
Boka online på vår hemsida!

0045 91 52 05 20

Segs

Segs Segwayturer i Helsingör erbjuder dig segwayturer som tar dig med på en resa 500 år tillbaka i tiden. Helsingörs gäster får chansen att uppleva den gamla, historierika staden genom ett modernt och roligt transportsätt. Turerna genomförs bara för ett begränsat antal gäster åt gången, allt för att garantera en fantastisk, personlig och privat upplevelse. Passa på att se staden på det här innovativa och spännande sättet. Med utgångspunkt från varvshallarna ger vi oss av på en nostalgisk resa i gamla Helsingör. Upptäck den vackra promenaden runt Kronborg eller åk vidare på Helsingörs gamla gator och gränder. Allt på Segway!

Välkommen till Segs Segwayturer!

Segs
10 % rabatt

10 % rabatt

Segway tur runt om Kronborg

Att vara eller icke vara på en Segway tur runt om i Kronborg, Det är frågan!

Vi har svaret - Din personliga guide tar dig runt om Kronborg och berätta om historien om slottet från det blev byggt tills nu. Skandalerna och kärlekshistorierna, fantasin och verklighet.

Turen börjar vid Helsingörs Kulturværft. Här får du tilldelat din egen Segway och hjälm. Därefter kommer vår guide instruera dig för säker användning av Segway'en för att sedan köra ut i stan.

Vår utgångspunkt är noggrant utvald, eftersom vi har ett stort område där du kan bekanta dig med din Segway. Därefter beger vi oss ut
försiktigt på en härlig tur.

Turen avslutas på Kulturværftet där vi började.

Max 10 pers. per grupp.
Ange din kod vid bokning online!

Se erbjudande